Om Oss

Om Oss

Nöjda kunder är vår ledstjärna och den viktigaste framgångsfaktorn för A.L.K Redovisning som långt ifrån är en traditionell redovisningsbyrå. Vi är den personliga redovisningsbyrån som vill förmedla känslan av att vara liten och personlig samt att varje enskild kund ska känna sig betydelsefull och viktig för oss.


Med över 30 års erfarenhet, och med kunder från många olika branscher, har vi samlat på oss massor med kunskap som format oss genom åren.
Vi väljer exklusivt ut vilka kunder vi tar oss an och genom en dialog mellan dig och oss hittar vi ett arbetsflöde som passar båda parter. Som kund avgör du helt och hållet vad du vill ha hjälp med, en del kunder vill ha en helhetslösning medan vissa vill sköta vissa bitar själva.


Vi vet att vi aldrig kommer att kunna allt då vårt yrke hela tiden utvecklas, men genom vårt stora nätverk hämtar vi den kunskap vi behöver för att lösa eventuella frågeställningar som vi kan stöta på men inte klarar själva. Med en målsättning att alltid förbättra vår effektivitet i vårt arbetssätt genom att använda de mest marknadsanpassade tekniska verktygen, vill vi ge våra kunder möjligheten att komma åt all data dygnet runt och i realtid, var de än befinner sig. Vår ambition är att vara ditt företags ekonomiavdelning och hantera allt inom ramen för vad en sådan gör.

Kontakta oss

    Snabbanslutning